jobbig dag


Hej !image159

Är hemma nu, gissa om jag mår piss? Mitt huve håller på att explodera och jag gissar på att jag har väldigt hög feber-.-. Var ett riktigt misstag att åka ner till stan asså, har mensvärk + förkyld, inte kul kan jag säga;P. Gissa när jag vaknade idag, jo klockan 6 på morgonen utav att jag inte kunde andas har ju blivit täpt i näsan också greeeat ! Men iaf.. har shoppat lite kommer antagligen visa imorgon vad jag har fått med mig hem. Vi skulle ju äta också, det blev mongoliskt barbecue (om det nu stavas så) helt katastrofalt, jag kunde fan inte andas när jag åt ! Efterrätten var verkligen delicious, glas med friterad ananas( med andra ord fettbomb hihi).
Var ganska kalt också, hade bara en tunn skjorta min varma jacka värmde ingenting och så hade jag pumps som åkte av hela jävla tiden. Men det löste sig eftersom jag köpte riktigt fräscha skor som jag tog på mig direkt =) Nu sitter jag här och darrar för att jag fryser så mycket, ska kolla om det går någon bra film (hoppas) och krypa in i täcker, wanna join?
Pussshaj

fint till stranden

Hejsan!

Har försökt logga in tidigare idag men det har krånglat men nu funkar det. Det är bättre med halsen nu har blivit så bra att jag ska tralla ner till stan imorgon och shoppa lite plus käka på resturang.Vaknade jättetidigt idag, har gjort det nästan varje dag på påsklovet inte kul. Mamma tvingade mig i the, hon bokstavligen tvingade mig ni anar inte hur nära jag var på att spy upp skitet men jag somnade istället;P Har inte gjort så mycket annars.. bara tagit det lugnt och ätit soppa.

image157
Hittade detta på nelly.com, från märket Vitamin A.. Är det inte helt underbar att ha detta till sommaren, bikinin kostar 500. Jag skulle satsa på den gula, ska nog beställa den så fräscht med gult till sommaren:D Men jag tycker det är lite dyrt, köper jag den så tror jag inte det blir några mer bikinis för mig. Tunikan kostar runt 1000 tror jag, fast den är helt underbar så skulle jag aldrig kunna betala en tusing för en strandtunika:P?

Aja ska lira spel med george nu, puss

lite bilder..

Hej, måste först säga att jag mår ännu dåligare än vad jag gjorde förut..:( Hatar att vara sjuk, har så ont i halsen att jag inte ens vill prata plus så låter min röst inte normal. Och jag är trött på att dricka the, kommer spy upp snart om jag får i mig en till. La in lite bilder från mobilen, sov hos suzsi i veckan kan bara säga att jag var helknäpp. Drog upp shortsen ända upp till naveln och började dansa någon konstig dans, synd att hon inte spelade in detta skulle lätt lägga in det här;) haha men lite flumbilder fick jag med på kameran, men vissa får jag absolut inte visa av susanne-.-

  
Är inte hennes lillebror skitsöt, fast han är farlig dock. Och ja, jag gillar att hoppa på människor haha :)
Nej nu ska jag vänta tills American pie 2 börjar och bara krypa upp i soffan med en tjock filt.. hoppas jag blir frisk snart !
Ha det bra

bloggpaus, over !

Hej på er :)
Okej har inte skrivit blogg på jättlänge, har funderat på att sluta. Men inte nu längre, skönt att skriva av sig ibland så ganska onödigt om jag tar bort den. Har haft ganska många besökare fast jag inte ens har skrivit något lite coolt tycker jag hihi. Nej men vet ni, jag har blivit sjuk :( Sitter här med feber och ont i halsen, svider som fan. Mamma ska snart hämta wienerbröd och jordgubste, mums=) Jobbigt att vara sjuk när det är påsklov och allt, men nu kanske jag börjar plugga lite eftersom jag antagligen inte kommer ha något annat att göra.. Orkar inte uppdatera senaste veckorna så jag skriver bara på.

Fotboll igår, så jävla synd att sverige förlorade. Ännu mer sorligare blire om man tänker på hur målet såg ut, ett slarvfel helt enkelt. Såg inte så mycket av Ljungberg tror nog inte att det bara är jag som tycker att han lätt är hetaste i landslaget ;)?
image153
ay caramba:)

Tisdag

Hej !

Snöstorm ute eller, jag som trodde det var pissväder igår vad fan ska man säga nu då? Såg ut som att jag hade vitt hår när jag kom hem, idag hade vi ju föreläsning om Mietek Grocher som överlevde sju olika Koncentrationsläger. Allså det var han som höll själva föreläsningen, stackarn fick ju tårar i ögonen hela tiden när han pratade om sin familj, han var den enda som överlevde... inte undra på han var bara 6 år när andra världskriget började. Han skulle egentligen till gaskamaren, men lyckades fly fast han fick 6 skott som tur nog missade han. Är det inte ett mirakel? Föreläsningen höll på nästan hela dagen, kan ni tänka er hur mycket han berättade då plus så hoppade han över jättemycket delar. Riktigt otäcka saker, undrade hela tiden " tänk så skulle det vara jag". Han har skrivit en bok som heter Jag överlevde! där står det mycket mera om händelserna och så, ska nog låna den på bibblan.

Har ganska mycket plugg idag, lov snart ju bara två skoldagar kvar.. ganska skönt men lite stressigt:)
Aja först ska jag äta varmrökt lax den ända fisken som jag stoppar in i min mun!
Ciao<3

dancing is my passsiooon

image152Hej, har precis kommit ut ur duschen!

Dansen var jätte kul den här gången, man fick typ freestyla sista kvarten. Fick köra med steg som " butterfly" och " log on" och typ massa annat som hade konstiga namn:) haha but i love it, det är så unikt har lovat mig själv att åka till Jamaica någongång och det ska jag fan hålla.

Aja var ju hos läkaren idag, dom skrev ut någon kräm åt mig som jag ska ta varje dag i en vecka så ska det bli bättre. Jag hade tydligen typ suttit på den länge eller slagit mig någonstans i hälen. Blev inget köp idag, men har kollat på en jättefin jacka i h&m för 400 spenn. Om inte mamma köper den åt mig så skiter jag i den, vill inte paya för mina pengar hihi. Något annat fint såg jag inte riktigt, skyller allt på vädret längtade bara hem. Det regnade plus snöade vettefan asså:P Det är lixom mars snart apri? Imorgon är det skola som gäller, måste plugga på som fan för vi har ju lov måste ha jättemycket gjort tills det. Plus så kommer det komma en 80 årig gubbe (eller man haha) som har varit med på ett sånt dära judeläger. Har läst på jättemycket om det under veckan, ska bli riktigt intressant :)
Aja det börjar bli fett med långt inlägg här, så ska ringa "jojje" muhaha och sen sussa:)
Puss


läkaren idag

Godmorgon

Såg hide and seek igår, fyfan vad läskig hade massa konstiga drömmar igår som jag inte ens kommer ihåg. Men dom var konstiga iaf, men jag fattade inte riktigt hur det kom sig att pappan var den som mördade alla?:S

Iaf:) Idag ska jag inte till skolan, ska till läkaren för jag har jätteont i foten så jag behövde inte gå till skolan idag hihi:) Ganska skönt för jag slutar halvfyra idag, ska möta upp mamma klockan ett och sen ska vi gå lite på stan. Måste in i h&m och Åhlens, har funderat på en sak är det bara jag som har märkt att Lindex har blivit värsta fashion ju? Hatade den affären förut, men nu ser jag alltid i skyltfönster och så att det finns finfina saker. Måste tittas ;)
Senare idag blir det dans, haha jag vet ont i foten så därför går man inte till skolan men dansa orkar man? Men får inte missa, förra gången när jag inte gick så såg jag ut som en riktig idiot veckan därpå:P
Men nu måste jag få i mig lite frukost och börja klä på mig.

Förresten det är väl ingen som har missat att det SNÖAR ute?
Några veckor sen funderade man fan på att ta fram ballerina skor och lättklädda saker, men nu måste feta jackan på igen:P orka sverigeee...

ny älskling

Hej:) har varit sämst på att blogga, jag vet hihi;P Inte mycket har hänt senaste dagarna faktist, ingen missade att charlotte vann igår va? Blev inte alls glad , ville att BWO skulle vinna menmen ;P

image151
Denna sötsaken blev min i fredags, visst är den fräsch? Har lyssnat på musik varje gång jag vaknat dom här dagarna, haha hoppas jag kommer älska den lika mycket som jag älskade min gamla=) Shopping blev det inte, måste nog åka ner till stan någon dag=) Nu ska jag kila, puss <3


fredag

Hej, blev ingen skola idag;P
Ska åka till hälla snart kolla efter en ny mp3 och så kanske jag kommer hem med något annat fint :)
Måste skynda mig så det blir lite kort idag, men ha det såååå bra ska börja klä på mig nu
puss


 


födelsedags outfit :D

Först så hade jag:
image141image142
                                 
Skjorta från Tessie
thights, H&M
Pumps från Belle's

Sen orkade jag inte med skjortan så tog på mig något bekvämare:
image147
 
 
Min (som jag kallar den) Ballongklänning från MQ :)

Det var allt, nu ska jag plugga sen springa iväg och skaka på rumpan (dansen) puss



bilder från födelsedan:)

image134  Jag och mamma !
image139  Jag som 15åring ;)

image136 


big city life (?)

image127Kommer inte riktigt ihåg vad den hette, tror det var så i alla fall? Aja till det köpte vi lite godis, och så fick vi syn på den dära snyggingen han va så snygg att Jasminas fingrar hamnade i mun haha. 




image130 Försökte att ta en bild, men han syns juuu inte :(


promenad dags

Hej på er! Hoppas allt är bra :)
Har precis käkat, kom hem från skolan/konserten för en stund sen. Var faktist ganska kul, mycket fina grabbar att lägga blicken på:D Ett råd till er pojkar, bygg upp eran kropp fööörfan;) Ska på en promenad med my crew ( mamma å kusse) mitt tuffa crew HAHA. Sen måste jag plugga lite, men nu ropar dom puss å hej leverpastej.. !


image131 image132
Visst ser man på hur jag går att jag är en riktig tuffing , visst gör man visst visst visst ?
Försök inte sno stilen då bits jag;)

ananas yummie !

image126Hellow, kollade lite på den där filmen på trean "The perfect man" Tröttnade ganska fort, men den var inte så dålig men lite tråkig. Avgudade sånna filmer när jag var liten, men lite ananas fick jag i mig i alla fall. Mamma tjatar alltid om att jag inte äter tillräckligt mycket frukter men idag proppade hon i mig ananas vindruver apelsin och granatäpple:) Älskar verkligen ananas:D Sen så har man skönaste bilden på det också, eller hur chiquita ;)? (förlåt fahima haha men lätt skönaste bilden på en ananas). Den är väldigt gammal ofc :)

Men nu ropar sängen, ska upp till skolan imorgon. Tur att vi ska på konsert så jag slipper ph:et (samtal med läraren) då skulle hon bara fråga om jag har gjort allt jag skulle ha gjort och svaret är nej. Har även dans imorgon, tuff dag ska försöka få in lite plugg också;P
Godnatt <3

Godmorgon

Hejbloggen:)

Vaknade runt tio idag, sen låg jag kvar i sängen och lyssnade på lite musik. Vaknade rätt tidigt, var ju riktigt trött igår;P
Idag blire en skön hemmadag, kl tre så är det en film som jag älskar (Mannen i mitt liv). Och tills det så är det massor med serier, ikväll så blire singing bee älskar att kolla på det haha. Och så blire långfilm klockan nio, the perfekt match värd att kolla på i alla fall:) Så då blier väl att glo på teve idag, vaknade upp med tanken " ska plugga idag " fast den försvann ganska snabbt. Måste göra engelskan tills nästa vecka och har inte ens börjat, shit hur ska jag kunna hinna:( Min garderob måste städas också, ser ut som ett bombnedslag.. Men skiter i det nu, för idag ska jag fan koppla av. Magen kurrar, ska slänga i mig lite frukost
Pussar


min 15årsdag e slut

Oh shit vad trött jag är, gästerna gick hem för typ 20 min sen. Riktigt kul var det, måste bara säga att mamma och min kusin har varit jätteduktiga tack till er änglar:) Skitgod mat, fint dukat och allt och så får jag självklart inte glömma presenterna! Fick tusen av mamma femhundra av kusin och två presentkort med 300 spenn. Så det blir samanlagt 2100, shit vad jag ska shoppa asså;) Ganska bra att jag fick pengar då kommer jag ju alltid bli nöjd med vad jag köper, det ärinte alltid folk har likadan stil.
Det togs även massor med bilder som jag absolut inte orkar lägga upp nu, det får bli imorgon. Har även spelat in lite när morsan dansar fast det vägrar jag lägga ut här, lite pinsamt (?) hihi
Kommer väl vara bombat med bilder här imorgon, typ outfits och så. Hade på mig mina pumps aj jävlar vad ont i fötterna jag har allså. Men nu ska jag ta och tvätta av sminket och byta om till något bekvämare, trixade lite med eyeliner idag har aldrig vågat använda men idag blev det faktist bra fast tog inte i så mycket.

image124image125

Har bara lagt in dom hära, så här såg jag ut idag iaf:)
ursäkta för kvaliteten men dom e tagna med mammas väldigt gamla LG mobil;P
Ska sitta lite vid datorn och sen blire nattinatti <3



ps: om 365 dagar då jävlar blir jag 16;)

max thaaa man

image118image119
Va med denna filur i torsdags, och där har vi han med sina jävla två fingrar
som han har på bild hela tiden;P Och där har vi min ehm rygg (?) fick bära
runt på hans ryggsäck, fick jag göra när george var här också.
Ser folk mig som typ nån packåsna eller ;P? hihi
Nu ska jag måla om mina naglar puss

Go megi it's your birthday

.. and we gonna party like it's your birthday :D Fiffty har gjort en låt till mig, är det inte suuuupergulligt ?:P haha !

Godmorgon:) Idad är jag verkligen på humör, fyller ju 15 gratta mig tack(a). Vaknade ganska tidigt av att Pappa ringde, låg kvar i sängen tills nu snackade lite med George. Har tvingat han att vara snäll mot mig idag, fast det är han nog alltid men idag ska han vara extra söt&snäll muhaha. Människorna kommer runt fyra har ingen anning om vad jag ska ha på mig och har inte ens gjort klart mitt hår. Fuck vad lång tid det tar allså, själva locktången är inte heller så bra köpt i london för fleera år sen;P Blir typ bara vuxna som kommer idag och några barn, kanske inte så kul för mig men det är mamma som har trixat ihop lite så kom vi överrens om att jag ska få fira i sthlm with my creew(?). Hihi mamma ville ge mig presenterna nyss, första gången jag avstog vill öppna dom senare ikväll så jag har något att längta till. Fick även en godispåse av grannen nyss, hihi tack:)

Måste nog börja röra mig, ska göra klar håret-.- men först så ska jag dryga mig lite på msn så jag får höra lite GRATTIS :D
kommer komma mycket bilder tooday puss

cooking

Hellow :)

Nu är vi klara med tårtan, och så har vi gjort massa andra ryska rätter hihi :)
Eller aa "vi" det var typ jag som fick äta resterna från krämen haha. Lyckades inte få någon bra bild på tårtan, men det är i alla fall med choklad tar säkert kort imorgon ;P
image117 Min nya talrik hähä;P

Ska börja locka håret snart, kommer säkert ta timmar-,-
pussililus<3

fredaaag:D

God morgon !

Vaknade för en stund sen, gick inte till skolan idag fick faktist för mamma för det är så att jag fyller åååår imorgon:D:D. Skulle egentligen testa matten idag men aja det får väl bli nästa vecka, jag och kussen håller på att göra tårta nu till imorgon. "Mammas fest" imorgon, hon har typ bjudit hem massa av sina kompisar och så men det är bara kul med mycket presenter :D Och så får jag ha min lilla fest i sthlm om två veckor.

Fredag idag ju, hitta på något kul:)? Jag måste fixxa lite saker till imorgon, ska hjälpa till att laga mat hihi. Och så har jag bestämt mig för lockigt hår, har fått så jävla långt hår nu fan vad det kommer ta en evighet :| Men aja det är värt det för jag får värsta volym i håret.
Men nu tjatar min kusin om att ja måste gå till ica-.-

Puss

Hitler in my dreams

Hejhopp:)


image116

Tänkte så mycket på Hitler och nazismen igår att han
dök upp i mina drömmar (?) Inte så kul att vakna upp
till det, det var ganska otäckt. Han stog typ i min port
och försökte komma in och skjuta oss, han hade även
någon man med sig som var helt klantig som jag slog ner
haha. Nej men seriöst det smartaste han någonsin har
gjort var att ta sitt eget liv, och så tycker jag att hans mustasch som går ända upp till näsborrarna är megaful:P

Vaknade typ tio min innan bussen skulle gå, så slänge bara på mig mjukisar och en vanlig tröja. Hatar sånna dagar,  men det blev faktist mycket plugg i skolan har varit en bra skolvecka faktist :) Har idrottsdag imorgon, jag valde badminton har inte någon lust att åka till romme eller simma-.- Brukar egentligen skolka från idrottsdagarna men det sänker betyget så får väl åka dit :P
Nu måste jag börja plugga, skulle egentligen ha gjort de för längesen !
Pussilipuss

bild

image115

Fastnade för bilden bara :)

it feels good nananana

Sådär ja, nu är jag klar med allting.
Kanske inte hann plugga så mycket men fick i alla fall in något i min hjärna, min lilla ängel ringde mig så nu har allting löst sig. Så glad för det för helt ärligt så skulle inte jag ha pallat, så glad att vi hittar tillbaks igen:) Har även fixxat till mina naglar så nu ser det lite bättre ut, missade lite på gossip girls för jag snackade med George. Men såg lite pussande mellan Serena och den dära killen(?) men så var det någon tjej som hade sätt allting och blivit helt paff.

slita ett barn i två delar?

Hittade det här nyss.. får lixom gåshud när jag läser detta.


 


Yankel Wiernik, överlevande från Treblinka, berättar:

"Hela vintern tvingades små barn, helt nakna och barfota, att stå i timtal ute i det fria och vänta på sin tur till gaskamrarna som arbetade alltmer för högtryck. Barnens fotsulor frös fast i isen på marken. De stod och grät: en del frös ihjäl. Under tiden gick tyskar och ukrainare fram och tillbaka längs leden och slog och sparkade offren.


"En av tyskarna, en man som hette Sepp, var ett vidrigt och omänskligt kräk, speciellt road av att tortera barn. När han trakasserade kvinnor, och de bad att han skulle sluta för att de hade barn med sig, tog han ofta barnet ur famnen på kvinnan, och antingen slet han barnet i två delar eller höll det i benen och slog dess huvud mot en vägg och slängde iväg kroppen."

Hur kan man bli road av att tortera ett barn, sjuka människor..?


det skiter sig alltid

hejhopp !

Har varit en ganska kort dag, varit ganska ok i skolan. Jobbar med Hitler och första/andra världskriget, riktigt intressant måste jag erkänna:P Så satt och jobbade med det och matte, slutade två åkte hem, käkade å kollade på tv. Och nu sitter jag här och vet inte ens vad jag ska skriva om..

Måste plugga snart, måste även trixxa lite med naglarna. Har äntligen fått dom långa och fina känns som att dem börjar bli lite slitna nu. Sitter här och försöker komma på dagens höjdpunkt, måste nog vara att jag fick vg+ på både So och No provet. Fast det fick jag reda på igår men ändå, vet inte varför men det där lilla pluset får mig att känna mig lite gladare. Har lust att bara dega idag finns vissa dagar man mår piss och denna är en utav dom, är trött på att låtsas som att allting är bra märker ju själv att det inte funkar. Ger upp, försöker gå vidare, vet inte hur det kommer bli men det får bli som det blir. Kommer göra jävligt ont, eller det GÖR jävligt ont. Ingen fattar vad jag snackar om menmen.. Vet inte riktigt hur jag känner mig, en del av mig saknas den delen är du men samtidigt känner jag mig fri.

Tror att jag kommer bli sjuk i veckan, har nyst minst 10 gånger idag. Åh vill ha min mp3, med den mår jag bra, det bästa jag vet är att bara lyssna och drömma om att leva ett annat liv. Och jag måste bara säga att jag verkligen älskar min fantasi. Nä nog om det jag måste börja lägga böckerna framför mig nu, börjar bli riktigt intresserad i Hitler och kriget :P Gossip girl today softsoft, ska försöka plugga ända till kl 8!




stackars ögonbryn:(

Haha nu sitter jag här igen, snackade med Max nyss och självklart berättade
 jag om min händelse hihi. Allså jag har aldrig riktigt gjort illa mig jätteallvarligt, tror nog det här är de värsta. Har typ aldrig brutit någonting, aja han bad mig i alla fall att ta bild så tänkte lägga upp det här också muhaha
image113     (det ser värre ut i verkligheten, plus så har det läckt lite(A) )



                                               

 image114 
Och här är en present som jag fick av min kusin ögonskuggor från chanel fina färger tycker jag, fick även jador'e parfymen jisses har fan tre st nu -.- Å så fick jag en söt liten sommarblus från MQ

Aja nu äre hejdå for real asså
puss


                                                                                                                                       

munsår(?)

Jag tror att jag har fått munsår, har aldrig haft det förut så vet inte riktigt hur det käns:P Men mina läppar ser helt svullna ut och skitröda, hoppas det går bort för det svideeer.. hittar inte salva heller
Bajs!
hehe aa dt var allt jag ville få ut , hejdå

bajs

Hellow!

Kom precis ut ur duschen kände verkligen att jag behövde ta en dusch, har inte duschat sen torsdag. Tänk inte oh vad äckligt nu, men George har varit hos mig kändes lite obekvämt å duscha när han var här lixom:P Han skulle egentligen hem igår fast jag tvingade kvar han tills idag:D Hm händelsefulla dagar, sitter här med ett välidgt stort sår i ögonbrynet efter att ha ramlat från datastolen kommer säkert få ett väldigt fint ärr där ! Och så har jag upptäckt en bula i huvet och massor med blåmärken efter georges "elchockar". Och så får jag inte glömma att han började blöda näsblod bara sådär fem gånger:P Men kul har det varit saknar han redan, min bästaste vän. Imorgon är det skola alla vet säkert vad jag tycker om det, fan allt går skit i skolan har inte pluggat ett shit på sportlovet. Fast jag och min lärare kom överrens om att ja måste göra det, fan vad irriterad jag blir på mig själv. Hur kan det vara så svårt att bara ta tag i saker och få det gjort, oh får utbrott :P Jaja ska sluta sitta här å klaga, hejdå


RSS 2.0